Nieuws

Nieuws

Het korpsfeest van de afdeling zal op 22 november 2019 worden gehouden in het Evenementen Centrum Amsterdam, gebouw MEA/030/84 in de Keizerzaal van de Marinekazerne te Amsterdam.

(meer…)

19 augustus 2019

Soosavond 12 september 2019

De eerste soosavond na de zomerstop zal plaatsvinden op 12 september a.s. om 19:30 uur.

Adres:
ASSV gebouw
Ouderkerkerlaan 10
1115 NS Duivendrecht

COM – afdeling Noord-Holland organiseert op zaterdag 21 september 2019 voor de 16de keer een Landelijk Najaarsuitje. U kunt kiezen uit 3 activiteiten:

– Het Oud-Hollands bordspel Keezen (een soort “Mens erger je niet” voor 2 tot 8 personen)
– Knooppunten fietstocht over ± 25/30 KM. (eigen fiets / fiets huren)
– Wandeltocht van ± 4,5 KM. (o.l.v. Piet Hof)

(meer…)

Op 25 mei j.l. heeft het COM NH een voorjaarsuitje georganiseerd bij monde van Jan en Angela Boone. We verzamelden in het A.S.S.V. gebouw (ontspanning vereniging van de NS) naast de Johan Cruijff Arena. Na het welbekende bakkie koffie en het plakje cake zijn we op ons gemak naar de gereedstaande bus gelopen, waar we  nog een heerlijke lupak uitgereikt kregen voor onderweg.

(meer…)

Dit jaar gaan we een – 2 uur durende – rondvaart maken door de grachten van Amsterdam, gevolgd door een authentieke Indische nasi/bami hap en BBQ-vlees. De catering wordt georganiseerd door de zonen van Jonky, bekend van de BBQ op het voorjaarsuitje te Almere.

(meer…)

Op donderdag 14 maart 2019 houdt de Afdeling Noord-Holland haar Jaarlijkse Ledenvergadering. Aanvang: 19:30 uur in de ASSV gebouw, Ouderkerkerlaan 10, 1115 NS Duivendrecht.

RvA-lid: G. Stoute is aftredend maar niet herkiesbaar, er moet een nieuw RvA-lid gekozen worden.
RvA-lid: B. Broersen is aftredend op eigen verzoek, er moet een nieuw RvA-lid gekozen worden.

Aansluitend is de soosavond. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de secretaris, tel: 020-4031400 of 06-42355132.

U kunt deze oproep ook op de kalender terugvinden!

Bij onze afdeling hebben wij een zgn. ‘Lief- en Leedgroep’. Deze groep is er om oud-mariniers te ondersteunen in tijden dat de nood hoog is, zoals bij ziekte, ziekenhuisopname, eenzaamheid. Bel ons direct als u redenen heeft om de hulp van de Lief- en Leedgroep in te roepen. U moet dit echt doen! Immers, wij zijn er als oud-mariniers om elkaar te steunen en te helpen.

(meer…)

COM Noord Holland moest de viering van de Korpsverjaardag op een andere wijze invullen vanwege veranderingen voor evenementen in de Marine Kazerne Amsterdam. Er moest uitgeweken worden naar de Marine Onder Officieren Club in Den Helder. Geen verkeerde locatie, maar voor de mensen die uit Amsterdam en Flevopolder moesten komen, was het even wennen. Maar ja, het is jarenlang andersom geweest…

(meer…)

In overleg met de Marine Kazerne Amsterdam is besloten om onze soosavond definitief naar een andere locatie te verplaatsen. Er is te veel onzekerheid over de (gedeeltelijke) sluiting van de kazerne. Eerder is al besloten dat de viering van onze jaarlijkse korpsverjaardag daar niet meer wordt georganiseerd. Reden om in 2018 die verjaardag te organiseren in de MOOC te Den Helder. Overigens geldt het besluit voor alle organisaties die niet direct betrokken zijn bij het ministerie van defensie.

(meer…)